Nacrt Starteškog plana razvoja turizma Općine Fužine

Općinsko vijeće Općine Fužine donijelo je Odluku o izradi Strategije razvoja turizma Općine Fužine („Službene novine Općine Fužine“ broj 03/17).

Za izradu navedene Strategije sklopljen je Ugovor sa Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom o financiranju Mjere 07 „Temeljene usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., Podmjere 7.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000 i druga područja visoke prirodne vrijednosti“, Operacija 7.1.1. „Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave“

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću započinje 22.05.2019. godine i traje zaključno do 22.06.2019. godine, koji je ujedno i krajnji rok za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga na nacrt Strateškog plana razvoja turizma Općine Fužine.

Adresa elektroničke pošte (e-mail) na koju se dostavljaju mišljenja, primjedbe i prijedlozi glasi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Nacrt Startegije

Obrazac

Izvješće o provedenom savjetovanju