Vremensku prognozu omogućavaju pametne klupe

Obavijesti

30.11.2021. / opće obavijesti

Erste & Steiermarkische Bank – novi način poslovanja zbog epidemiološke situacije

Donosimo vam u cijelosti obavijest Erste banke o novom načinu poslovanja na području Općine Fužine:

„Erste & Steiermarkische Bank d. d. obavještavaju mještane Općine Fužine da će do 31.12.2021. godine poslovnica u Fužinama raditi utorkom i četvrtkom od 8 do 15 sati. Razlog uvođenju skraćenog radnog vremena je epidemiološka situacija, zbog koje dio djelatnika nije u mogućnosti doći na svoje radno mjesto. Odgovornim ponašanjem na ovaj se način čuva zdravlje klijenata i njihovih bližnjih.

Klijenti Erste banke mogu u svakom trenutku podizati novčana sredstva, ali i uplaćivati ih na svoj tekući račun na uplatno-isplatnom bankomatu kod poslovnice. 

Za ostale financijske usluge klijenti mogu posjetiti i poslovnicu Erste banke u Delnicama na adresi Supilova 43, čije je radno vrijeme:

  • ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 15 sati te
  • utorkom od 11 do 18 sati.

Naravno, sve je jednostavnije uz George, uslugu on-line bankarstva, koja omogućuje klijentima Erste banke da bez dolaska u poslovnicu provjeravaju stanje po svojim računima, plaćaju režije ili ugovaraju gotovinski zajam, Wiener dopunsko i putno osiguranje ili Diners Club karticu.“

Izjava Načelnika:

„Žao mi je što će se poslovnica u Fužinama zatvoriti, u Općini smo poduzeli sve moguće mjere da do toga ne dođe. Čak smo ponudili Erste banci financiranje plaće njihovog službenika. Međutim, prijedlog nije bio prihvaćen iz razloga što im plaća službenika ne predstavlja veliko financijsko opterećenje već sigurnosne mjere i video nadzor koji uz ostale mjesečne troškove Erste poslovnicu u našoj Općini ne čine profitabilnom. Na ruku ne ide niti podatak, da dnevni broj korisnika koji posjete poslovnicu ne prelazi brojku pet.“ – izjavio je David  Bregovac, načelnik Općine Fužine povodom novog načina poslovanja Erste banke.

Gotovo sve banke u Hrvatskoj uvele su novi režim poslovanja zbog epidemiološke situacije tj. skratile su radno vrijeme i u većim gradovima kao i u manjim mjestima. Ujedno, trend u bankarstvu je digitalizacija kako bi se očuvao zdravo poslovanje banke što znači da će nam sve više usluga banke biti dostupno online putem.