Vremensku prognozu omogućavaju pametne klupe

15.11.2021. / opće obavijesti

Obavijest o radu sa strankama u službenim prostorijama Općine Fužine

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od 12. studenog 2021. o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova, obaviještavaju se sve stranke koje dolaze u službene prostorije Općine Fužine da prilikom dolaska obavezno predoče EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju.

Stranke koje nemaju EU digitalnu potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju, zahtjeve prema Općini mogu dostaviti i putem e – maila.

O svim zaprimljenim traženjima ili informacijama, podnositelji će biti obaviješteni u najkraćem mogućem roku kao da su u pisarnicu pojedine zahtjeve osobno predali.

Stranke koje se ne koriste internetom, zahtjeve mogu ostaviti u sandučiću ispred ulaza u službene prostorije Općine Fužine.

Molimo svih da se pridržavaju Obavijesti kako bismo zajedno utjecali na sprečavanje širenja epidemije bolesti COVID – 19.

 

E mail za kontakt:  pisarnica@fuzine.hr

Telefon: 051/829-506 ili 051/309-300

 

    Općinski načelnik

  David Bregovac, v.r.