Vremensku prognozu omogućavaju pametne klupe

30.10.2020. / opće obavijesti

POS stanovi za obiteljski život u Općini Fužine

Općina Fužine u suradnjom s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN)  kroz program društveno poticane stanogradnje (Program POS) omogućit će mladim obiteljima rješavanje stambenog pitanja po znatno povoljnijim uvjetima od tržišnih. Upravo zato, Općina  Fužine je osigurala desetak tisuća kvadratnih  metara građevinskog zemljišta u mjestu Lič.  

Kroz Program POS osiguravaju se iznimno povoljni kreditni uvjeti s niskom kamatnom stopom, dugim rokom otplate i bez jamaca. Ovaj program dostupan je za obitelji koje po prvi put rješavaju svoje stambene potrebe.

Kako bi detektirali istinske potrebe za poticajnom stanogradnjom kroz Program POS sve zainteresirane molimo da popune anketni upitnik. Upitnik nije obvezujući, a podaci se koriste samo i isključivo za potrebe provedbe ove ankete poštujući GDPR zakonsku regulativu.

Anketni upitnici zaprimaju se do zaključno 31. prosinca 2020. godine.

Ispunite upitnik i odaberite obiteljski život u Općini Fužine. 

Upitnik možete ispuniti:

  • Elektronski putem elektronskog obrasca, a link na obrazac je OVDJE. Ovaj ispunjeni obrazac nije potrebno slati jer dolazi direktno u Općinu Fužine.
  • Slanjem ispunjenog obrasca poštom ili mailom, a obrazac za download je OVDJE. Ispunjeni obrazac pošaljite poštom na adresu Općina Fužine, Dr. Franje Račkog 19, 51322 Fužine. Ispunjeni i potpisani upitnik u .pdf formatu možete poslati mailom na opcina@fuzine.hr

 

Dođite i upoznajte Općinu Fužine, a pogledajte i prigodan dokumentarni film o životu u Općini Fužine.

Film

Zahvaljujemo na vašem interesu.

Srdačan pozdrav,

Općina Fužine