Vremensku prognozu omogućavaju pametne klupe

6.4.2021. / opće obavijesti

Pregled rada i projekata Općine Fužine 2017.-2021.

Tijekom mandata načelnika Davida Bregovca i njegovog zamjenika Dražena Starčevića u protekle četiri godine provedeni su i realizirani brojni projekti, od kojih su većina njih u potpunosti realizirani, a neki od njih još su u tijeku.

Općina Fužine je u ove četiri godine provodila sustavnu podršku na lokalnoj razini te je uz realizaciju brojnih projekata, sufinancirala i dodjeljivala potpore. Tako su kroz ove četiri godine dodjeljivanje potpore u poljoprivredi, sufinancirana je glazbena škola za polaznike odjela u Fužinama, dodjeljivane su učeničke i studentske stipendije za izvrsnost, dodjeljivani su bonovi za nabavku radnih materijala za polaznike osnovne škole I. Trohar Fužine, umirovljenicima s područja Općine dodijeljeni su poklon bonovi (od 2020. godine uveden mirovinski cenzus) svim umirovljenicima sa mirovinama do 2.500,00 kuna, redovito su se nagrađivali nadareni pojedinci i drugo.

Tijekom sjednice Općinskog vijeća, načelnik i zamjenik zahvalili su se svim članovima na četiri godine rada.

Cjelokupan pregleda rada i projekata Općine Fužine za mandata načelnika Davida Bregovca i njegovog zamjenika Dražena Starčevića možete pregledati ovdje.