Vremensku prognozu omogućavaju pametne klupe

Zaželi - Program zapošljavanja žena

1.6.2020. / zazeli

Prva godina postojanja projekta

Prije godinu dana, pokrenuo se Projekt "Zaželi-tvoja pomoć je potrebna drugima" na području Općine Fužine, Projekt o brizi za starije i nemoćne osobe. Naš prvi broj korisnika bio je 32, dok sada brojimo više od 75 krajnjih korisnika.
Danas slavimo prvu godinu uspješnog rada. Dugovječnost sama po sebi nije neka vrlina, ali smo uspjeli preživjeti kroz dobre i loše dane. Ponesene entuzijazmom, sve više smo organiziranije kako bi pružile zadovoljstvo i potrebnu skrb našim krajnjim korisnicima.
Nadamo se da naše obljetnice neće stati na 2,3,5...imamo u planu da naše sljedeće obljetnice potraju...a za sada ostaje samo da se zahvalim svim našim djelatnicama na napornom radu i preuzimanju rizika pogotovo tokom trajanja epidemije korona virusa-kada su odradile vrhunski posao, poslovnim partnerima, ciielokupnoj Općini Fužine-ponajviše načelniku Davidu Bregovcu-koji uvijek ima razumijevanja za nas i koji nam je velika podrška, a najviše zahvaljujem svim našim krajnjim korisnicima, jer bez njih ni mi ne bi postojali.
Predanost i izvrsnost su od početka bili naši vodeći principi. Nadam se da Vas nećemo razočarati u daljnjem radu.
Voditeljica Projekta Marina.