Vremensku prognozu omogućavaju pametne klupe

POS - POTICANA STANOGRADNJA U OPĆINI FUŽINE

Općina Fužine uključila se u projekt društveno poticane stanogradnje koja će omogućiti građanima riješavanje stambenog pitanja te  zadovoljavanje stambenih potreba izgradnjom stambenih jedinica uz mogućnost kupnje po pristupačinijim uvjetima u pogledu kamata i rokova otplate. 
O samom projektu izgradnje POS stanova više informacija možete dobiti na stranicama Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama  
 

4.3.2021. / pos stanovi

Obavijest o održavanju prezentacije

Raspisani natječaj koji traje do 13. travnja ove godine popratit će i tematsko predavanje koje će se održati 10. ožujka, s početkom u 17 sati  u Velikoj sali Doma kulture u Općini Fužine, na adresi Dr .F. Račkog 19. Tijekom predavanja detaljno će se prezentirati na koji način se može ostvariti rješavanje stambenog pitanja kroz POS program u Općini Fužine. Sudionici predavanja obići će i lokalitet na kojem će se graditi budući POS stanovi.

Za POS program Općina Fužine osigurala je građevinsko zemljište s više od deset tisuća kvadratnih metara u prirodom okružju mjesta Lič. Za predavanje je potrebna najava na mail opcina@fuzine.hr kako bi se osigurali svi epidemiološki uvjeti. Detaljne informacije mogu se potražiti telefonski ili putem www.fuzine.hr mrežnih stranica.